Het ATB Oostenrijk arrangement

Het ATB Oostenrijk arrangement biedt groepen van minimaal 5 tot 9 personen een zeer betaalbare en goed verzorgde fietsreis.  Met als thuisbasis een sfeervol houten chalet kan een afwisselend gebied worden verkend. De gids bedenkt iedere dag een avontuurlijke tocht die past bij het niveau en wensen van de groep.

“Wat is er lekkerder dan na een lange dag zweten met elkaar ‘thuis’ te komen op je eigen plekkie. En laat dat nou ook nog een eens een sfeervolle warme blokhut zijn met goede bedden, een lekkere douche en een gezellige gastheer!” – Erik , Amsterdam –

Dagen
Woensdag: aanreizen
Donderdag, vrijdag en zaterdag: fietsen
Zondag: terugreis
Andere dagen? Er kan veel! Vraag naar de mogelijkheden.

Eten&drinken
Halverwege iedere dagtocht wordt een lunch in een restaurant gepland. ‘s Avonds kan worden gegeten in een restaurant of kan men zelf koken in de blokhut, geheel naar wens van de groep. De horeca in dit gedeelte van Oostenrijk is nog heel oorspronkelijk, erg gastvrij en bijzonder betaalbaar. Wij zorgen voor een lekker ontbijt (bij de prijs inbegrepen).

Begeleiding
ATB Oostenrijk werkt met ervaren Nederlandse begeleiders die én enthousiast zijn over mountainbiken én graag een groep een leuke ervaring rijker maken. Het gaat zeker niet om de spulletjes, maar vooral over het plezier in het fietsen in de bergen. Twee vaste begeleiders trekken samen elke dag met de groep op, bieden steun op moeilijke momenten en hebben oog voor ieder groepslid. Ze kennen het gebied en kunnen een verrassende dagtocht uit hun mouw schudden met voor elk wat wils. De begeleiders geven ook leerzame tips over bijvoorbeeld klim- en daaltechniek, bochtenwerk, veiligheid en onderhoud. Daarnaast kennen ze zo ongeveer ieder restaurant in de omgeving.

Vervoer
Het is aan de groep zelf om vervoer naar Bramberg te regelen. Mocht dat problemen opleveren dan kunnen er in overleg altijd wel een paar mensen/fietsen met ons mee carpoolen.

Kosten
Het 4-dagen arrangement kost € 140 per persoon, 3-dagen € 125. Hierbij inbegrepen zijn de accommodatie, begeleiding en ontbijt.